Quantcast

Així de bé ha canviat la nena de 'Les cròniques de Nàrnia', Georgie Henley

' Les cròniques de Narnia ' van arribar a milers de joves a principis d'aquest segle i la nena que la protagonitzava va enamorar a tots aquells que la van veure. L'actriu Georgie Henley va ser qui va donar vida a la petita Lucy Pevensie en les aventures al costat dels seus germans Peter, Susan i Edmund, però ara ha crescut i ens ha deixat a tots amb la boca oberta.

L'actriu té 20 anys, 11 més que quan va debutar a la gran pantalla, i continua en el món de la interpretació intentant buscar el seu buit. El més sorprenent és la transformació i el canvi que ha donat, tot i que encara li queda aquesta cara dolça d'ulls blaus.

Henley acaba d'estrenar pel·lícula, 'The Sisterhood of night' i té previst també 'Access all àrees', de manera que papers no li falten. S'ha fet gran, però sens dubte seguim veient a la dolça Lucy de ' Les cròniques de Narnia '.