Quantcast

Les llegendes urbanes sobre Angelina Jolie: Què té ella per merèixer-?

-

1
Ella ha de ser diferent. Ha de tenir alguna cosa només seu perquè acapari tant interès i que la sev

Ella ha de ser diferent. Ha de tenir alguna cosa només seu perquè acapari tant interès i que la seva figura sigui escrutada fins a l'extrem. ¿L'última? L'actriu Angelina Jolie s'estaria enfrontant a una prova de supervivència . La seva vida estaria amenaçada per greus problemes de salut que no fan sinó agreujar-se amb la mala ratxa sense fi que sembla travessar el seu matrimoni amb Brad Pitt, segons ha assenyalat el diari The National Enquirer. Una altra llegenda urbana? En primer terme, la seva extrema primesa -absolutament acreditada per les instantànies que avui donen la volta la món- va tornar a les primeres planes durant l'estrena de la pel·lícula 'Kung Fu Panda 3', cinta en la qual l'actriu presta la seva veu per al personatge de la Mestra Tigressa. Durant la catifa vermella d'aquella estrena l'actriu va lluir una figura molt prima. A partir d'aquest moment, els rumors sobre que l'estrella patia anorèxia es van incrementar significativament . I fa unes hores National Enquirer va publicar que la també productora va ser hospitalitzada pel seu mal estat de salut. Agreujat per que s'estaria tractant, a més, d'un presumpte càncer . Sota el titular «Angie morint … perdent la batalla. 35kg i hospitalitzada! «, la publicació assenyala que l'actriu presenta un canvi dràstic en el seu aspecte físic. «Se'l veu prima fins als ossos, molt diferent de com solia aparèixer» . D'acord amb l'última edició del tabloide sensacionalista nord-americà una font pròxima a la parella, hauria informat que Brad Pitt ja li va donar un ultimàtum a l'actriu perquè torni a menjar com ho feia regularment i així recuperi el seu estat . «Brad va fer tot el possible perquè Angelina se centri en la seva salut. Ell mira amb desesperació com de vegades passa tot el dia sense menjar» , va confirmar la font al diari. Fins de moment la parella més popular de Hollywood no s'ha pronunciat als rumors. Una altra llegenda urbana sobre l'actriu? Repassem la col·lecció completa: Passió per les arts ocultes i la bruixeria ¿Jolie una bruixa? De Angelina s'han publicat moltes bestieses. Des que és un clon utilitzat pels 'iluminati' per intentar dominar el món a que és una consumada mestra en les arts ocultes i la bruixeria. Potser tot tingui a veure amb algunes dades que sí que semblen contrastades sobre el seu passat. Així, per exemple, quan Jolie tenia 14 anys solia vestir amb robes fosques i va deixar l'institut assegurant que volia convertir-se en la directora d'una funerària. Abunda en la temptació d'atribuir-li simpaties no confessables amb l'ocultisme, seu gust confés per jugar amb ganivets i admirar la fabricació de molts d'aquests instrument s de guerra. Però no espantar-se. Té a veure amb la seva passió per les arts marcials que practiqués fa anys.

Atrás