Quantcast

La Cerdanya, 5 d'abril 2016: EL PUIGCERDÀ MÀSTERS, 3r DE LA LLIGA CATALANA DE CÚRLING

La pista de gel del poliesportiu de Puigcerdà ha acollit aquest diumenge la 5a i última jornada de la Lliga Catalana de Cúrling. L’equip Puigcerdà Pànxing Màsters era l’únic conjunt que depenia d’ell mateix per proclamar-se campió en aquesta darrera jornada, però una derrota en l’últim partit (l’única en tota la lliga) ha fet que baixés fins a la tercera posició, per darrere del guanyador de la competició, l’Sporting l’Olla Cyril, i del Barcelona Red.

Aquest tercer lloc els assegura la classificació per disputar a Jaca el 30 d’abril i l’1 de maig la Liga España. Els ceretans s’enfrontaran contra els dos primers classificats de la lliga catalana i els tres primers de la lliga Norte y Sur.

Pel que fa als altres equips de la vila, el Puigcerdà Pànxing Júniors ha finalitzat en la cinquena posició i el Puigcerdà Pànxing Divines ha acabat sisè i, per tant, aquests dos equips
s’han classificat per la Copa España, que també es jugarà a Jaca els mateixos dies. Per últim, l'equip Puigcerdà Pànxing Les Nenis ha ocupat l'onzena posició.

Amb la disputa de la Liga i la Copa España, el Cúrling Puigcerdà tancarà la temporada 2015-2016.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, PRESIDENT CÚRLING PUIGCERDÀ