Quantcast

Belén Esteban revela el motiu de l'absència de Andreíta al bateig

Aquest cap de setmana es reunia el clan Janeiro per batejar al fill de Víctor i Beatriz Trapote . No obstant això, no hi eren tots i els mitjans de comunicació no van trigar de adonar-se de l'absència de la filla de Belén Esteban i Jesulín.

Andreíta no va acudir al bateig i la seva mare es s'ha encarregat de desvetllar els veritables motius de la seva absència . La col·laboradora de 'Sálvame' ha assegurat al programa de Telecinco que la va cridar Víctor Janeiro i li va comentar que "vull que vingui Andrea" . Lluny de negar-se, Belén va animar a la seva filla perquè fos l'batejar perquè "a mi m'hagués encantat que hagués anat".

No obstant això, Andreíta "va a fer 17 anys "i, segons es desprèn de les paraules de Belén Esteban, no va voler acudir al bateig. "Jesús, que sàpigues que he renyat a la nena , jo crec que hauria d'haver anat", va apuntar la 'princesa del poble' al plató de 'Sálvame'. A més, va voler aprofitar l'oportunitat per felicitar els pares del nen i donar la "enhorabona a tota la família".

De fet, encara que sembli estrany després de tants anys de 'enemistat', Belén va destacar que Maria José està guapíssima "amb aquest pentinat".