Quantcast

Ylenia torna a la càrrega contra Maite i Sofia

La guerra entre Ylenia i Maite i Sofia sembla lluny de concloure. Després de la seva enfrontament al plató d' 'El debat', on Sandra Barneda es va veure obligada fins i tot a expulsar Maite Galdeano, l'ex de 'Gandia Shore' i 'Gran Hermano VIP 3' ha tornat a la càrrega en xarxes socials .

La dues navarreses són protagonistes, dia sí dia també, al plató de 'Dones i Homes i Viceversa' . Sofia Suescun va començar fa tan sols unes setmanes la seva experiència en el tron ??i Maite està seguint la progressió de la seva filla des del plató. Per això, Ylenia voler 'valorar' el comportament de les navarreses , especialment de la polèmica concursant de 'GH'.

" Que algú li digui a la senyora desequilibrada que deixi d'ensenyar les calces, que és dilluns al matí ", escrivia aquest dilluns Ylenia al seu perfil de Twitter, acompanyat del hashtag # Quevergüenzacolega.

que algú li digui a la senyora desequilibrada que deixi d'ensenyar les calces, que és dilluns al matí !! # Quevergüenzacolega @myh_tv

& mdash; Ylenia (@YleniaGandiaSh) 4 abril 2016

per si aquest tuit no era suficient, Ylenia va tornar al seu compte a la xarxa social per llançar un altre comentari de 'MYHYV': "Què gran moment, no? La mare em t'avergonyeixes, ¡pírate! ". En aquesta ocasió, el hashtag triat per la col·laboradora d' 'El debat' era #PobreSofea -fent un joc de paraules amb el nom de la tronista -.

Que gran moment, no ?? La mare em t'avergonyeixes pirate !!! #PobreSofea @myh_tv

& mdash; Ylenia (@YleniaGandiaSh) 4 abril 2016