Quantcast

El bàsquet blaugrana viatja a Lituània per certificar el pas a quarts

El líder de la lliga ACB de bàsquet vol traslladar la imatge q ue ofereix en la competició domèstica a l'europea. Mentre a la competició nacional només ha collit dues derrotes en tota la temporada quan falten vuit jornades per tancar la temporada regular, a Europa ha disputat 23 partits dels que ha perdut 10, 8 dels quals a domicili .

El balanç defensiu de l'equip de Xavi Pascual baixa molts enters en les pistes del Vell Continent i el perímetre no funciona. Davant Tomic està jugant les seves pitjors minuts des que vesteix la samarreta blaugrana, Samardo Samuels no té res a veure amb l'atleta que va enlluernar a la Lega italiana i només la incorporació de Dorsey ha pogut revertir la situació en els dos últims mesos.

Amb la seva energia és capaç d'intimidar, taponar i completar jugades espectaculars.

Per al partit d'aquest dijous davant Zalgiris Kau nes, a les 18.45 hores , Pascual manté els dubtes de Doellman i de Navarro que arrosseguen problemes musculars.

El fitxatge més rendible de la temporad a, Ribas, roman lesionat i no reapareixerà fins una hipotètica eliminatòria de quarts de final. Lawal només podrà tornar a l'equip a meitat del mes de maig per reforçar la pintura. Dorsey només pot jugar competició europea per la seva condició d'extracomunitari.

Les places les ocupen Doellman i Arroyo però de cara a la fase final i decisiva de la temporada no es descarten canvis per part de l'staff tècnic.

Si bé el Barça està virtualment classificat guanyant a Kaunas assegura el seu pas als quarts de final.

Presumiblement, es trobarà amb els russos de Lokomotive Kuban en un difícil desplaçament. Els blaugranes tindrien el factor camp en contra però, això sí, evitarien el Fenerbahçe turc, l'equip revelació del TOP 16.

Pascual ha demanat concentració a l'equip i evitar l'ansietat en la pista lituana. L'equip que entrena Sarunas Jasikevicius està eliminat de la competició i jugarà aquest partit sense cap pressió i amb la vocació de satisfer al entès públic d'aquesta república bàltica.