Quantcast

Un home mor a la 'casa embruixada' de Disneyland París

Un empleat de Disneyland París va ser trobat mort dissabte passat a la 'Phantom Manor' , la 'casa embruixada' del popular parc temàtic. L'home, de 45 anys, es dedicava a tasques de manteniment i tenia una experiència de més d'una dècada en el recinte.

Segons informen mitjans francesos, el succés va tenir lloc a primera hora del matí, entre les 8:30 i les 9:00, quan es trobava instal·lant un accessori per a la il·luminació de la 'Phantom Manor'. Malgrat que la investigació policial continua oberta, tot apunta que l'home va poder morir electrocutat.

El succés va provocar el tancament de l'atracció, que previsiblement romandrà clausurada fins aquest dimecres , encara que això no va impedir que el parc temàtic continués obert durant el cap de setmana.

Representants de Disneyland París van expressar el seu dolor pel succés i van mostrar la seva suport a la família "durant aquest moment tan difícil". Companys del mort van voler destacar que es tractava d ' "una persona alegre".

Un portaveu del Comitè sindical del parc temàtic va assenyalar a' Le Parisien 'que "hi ha més accidents aquí que a qualsevol altre parc". < / p>