Quantcast

Yoni, la primera cervesa amb gust de vagina

Lager Pilsen, Lager especial, Negra, d'abadia, d'vagina … Sí, no és una bogeria incloure aquest últim gust en parlar de cervesa. Una empresa polonesa s'ha proposat revolucionar el mercat i crear la primera cervesa vaginal .

La idea ha saltat a diversos mitjans de comunicació i ja compta fins i tot amb el seu propi vídeo explicatiu a Youtube -que pots veure clicant aquí-. La seva intenció és comercialitzar Yoni , com ha estat batejada aquesta varietat tan peculiar, si arriben a una recaptació pròxima als 150.000 euros . Per a això ja han iniciat una campanya de crowdfunding, encara que per ara no arriba ni als 1.000 euros.

Malgrat que no han facilitat certs detalls, l'empresa polonesa sí que ha revelat el nom de la dona que ha ' prestat 'la seva vagina. Es tracta de l'espectacular model txeca Alexandra Brendlova , qui ja apareix en les imatges promocionals del producte.

De fet, segons afirmen des de la companyia, si aconsegueixen massificar seu llançament podrien fins i tot personalitzar aquest gust , utilitzant els bacteris vaginals de la teva parella o les teves -si ets una dona i vols provar 'la teva pròpia' cervesa -.