Quantcast

Maite Galdeano, tronista de Dones i Homes i Viceversa

El futur televisiu de Maite Galdeano estava entre 'Supervivientes' o 'Dones i Homes i Viceversa' . Però sembla que Telecinco ja té clar què fer amb la exconcursant de Gran Hermano 16. La mare de Sofia Suescun està desitjant trobar l'amor i així li ho va assegurar a Emma García durant una visita a l'plató de MYHYV.

Va ??ser la mateixa Maite què fa uns dies durant un tron ??de la seva filla va demanar al programa l'oportunitat de tenir un tron. Després de la marxa temporal de Ruth sembla que el ' date xou de Telecinco necessitaria ocupar aquest buit i segons Blasting News Maite Galdeano seria l'escollida .

aquest portal assegura que durant la gravació de l'últim programa Sofia va sorprendre indicant que estava cansada que la seva mare li seguís a tot arreu, pel que era necessari que es busqués un nuvi.

Va ??ser llavors quan la conductora del programa Emma García demanava a la direcció del programa que posés en pantalla el número de telèfon del càsting de la navarresa perquè tots aquells que vulguin conèixer-la es postulin com pretendents.

Encara no es coneix quant durarà ni si finalment es durà a terme, però sembla que el tron ??de Maite ja compta amb el suport de Sofia Suescun i de la presentadora.