Quantcast

Iglesias a El Hormiguero: «Rivera actua davant Podem com un vampir davant d'un crucifix»

El líder de Podem explicar a Trancas i Barrancas la «moguda» d'Íñigo Errejón, c on va explicar que tot i el soroll «segueix jugant a futbol tots junts» i que de vegades «una discussió reforça i dóna maduresa». i per descriure una relació que assegura no s'ha trencat va fer un curiós repartiment de papers: Errejón és «sobri i seriós per naturalesa» i ell posa certa lleugeresa, «el somriure i la part desenfadada «.

a més, el líder d'Podem explicar a Trancas i Barrancas el asuntito fiscal de Panamà, posant com a exemple la explotació d'unes formigues a les que se'ls treu part del seu menjar . Esglésies prometre «donar canya» als que evadeixen impostos. «Radicals perillosos i antisistema són els que han privatitzat la sanitat, el que permeten que hi hagi nens estudiant en barracons, els que tenen els seus diners a Panamà i destrueixen el de tots, els que han estat robant a mans plenes. Nosaltres som gent d'ordre i defensem les institucions i que es compleixi la llei. hi ha senyorets de vestit i corbata que han estat lladres i pocavergonyes, a aquests radicals cal tirar-los «, va proclamar després en la recuperació de l'eslògan que va fer fortuna entre les seves hosts.

Què passarà amb la formació de govern? El candidat de Podem dir que en la seva pròxima reunió amb el PSOE i Ciudadanosles explicarà «que cal cedir» per arribar a un acord. «Nosaltres hem cedit molt, en el programàtic, en la qüestió de la vicepresidència, i si nosaltres renunciem a això, que el PSOE cedeixi també una miqueta. És fonamental que hi hagi una política progressista, diferent de la del PP i Ciutadans «. I si faltava alguna cosa per explicar la dificultat d'un acord possible Iglesias li va recordar que el partit d'Albert Rivera reacciona davant Podem com «un vampir davant d'un crucifix» .

Segons Pablo Iglesias, Ciutadans hauria abstenir i «posar fàcil» un govern de Podem i PSOE. ¿La raó? «Jo tinc bon rotllo amb Albert, és simpàtic i valent. Però som molt diferents en política econòmica. És molt difícil que governem junts. Que ens doni una oportunitat, que ens deixin governar amb el PSOE que podem fer-ho millor que el PP «.

en els moment de més relax a l'entrevista Església va admetre que l'esmòquing dels Goya el va llogar sense provar-li abans , va parlar dels 'diputats senglars' del Congrés i va dir que el morat de Podem està inspirat en les formigues d'el Hormiguero. Per quedar bé, s'entén …