Quantcast

El que mai has de demanar en un restaurant de menjar ràpid

-

1
Ja sabem que els restaurants de menjar ràpid no són massa recomanables. No només pel que engreixe

Ja sabem que els restaurants de menjar ràpid no són massa recomanables. No només pel que engreixen un parell de patates o una hamburguesa de carn, sinó també perquè, bàsicament, no sabem de què estan fetes. Almenys, en alguns. Segur que alguna vegada t'has preguntat si els seus empleats menjaran o soparan allà, si saben el que estan venent. Les xarxes socials ho han fet i Reddit s'ha encarregat de fer un recull dels testimonis d'algunes persones que van treballar en cadenes 'fast food' , o que hi són actualment. Alguns dels restaurants nomenats no són molt coneguts al nostre país, però si viatges, ja saps. D'altres, però, et deixaran amb la boca oberta. Pren nota i pensa dues vegades el que vas a demanar, doncs potser mai ho hauries de fer. El 'secret' de Starbucks «Tot el menjar de Starbucks és congelada. No és que no sàpiga bé, però no és fresca en absolut i és increïblement cara «, diu un empleat d'aquesta famosa cafeteria. La veritat és que quan entres a per un cafè et donen ganes de menjar-te totes les pastissos i brioixeria que hi ha … Quina pinta tenen! Són perfectes, entren pels ulls i del gust tampoc et pots queixar, tal com insinua el testimoni. El mateix passa amb els entrepans i la resta de salats. Això sí, després veus el preu i et fas una mica per enrere. Sobretot després de llegir que podria ser congelat .

Atrás