Quantcast

Els concursants de «Superviventes» 2016

-

1
Els concursants de «Superviventes» 2016 ja estan preparant les maletes. I és que queden tot just di

Els concursants de «Superviventes» 2016 ja estan preparant les maletes. I és que queden tot just dies perquè comenci el concurs, l'estrena està previst el proper 21 d'abril. Després d'anys a càrrec de Magnòlia, aquesta edició s'estrena nova productora, Bulldog, que mantindrà la destinació i les penúries: una remota i deserta illa a Hondures, on els concursants han de ser portats al límit de les seves possibilitats físiques i fisiològiques. De moment Telecinco ha confirmat a sis concursants. Però en les travesses periodístiques es donen per suposats uns quants més … Tots ells s'aniran donant a conèixer en els pròxims dies. Cristian i Mari Carmen < p> Hi eren clars des del principi per ser els guanyadors del rality d'estiu 'Passaport a l'illa'. Cristian, de Dones i Homes i Viceversa, i Mari Carmen, de Qui vol casar-se amb el meu fill? L'ex tronista oblidarà la seva tèrbola relació amb Anabel al sol d'Hondures, mentre que Mari Carmen, una de les mares més tróspidas de la tele, tindrà oportunitat de delectar-nos amb les seves reflexions sobre la vida, el sexe o l'amor.

Atrás