Quantcast

La Cerdanya, 4 d'abril 2016: LLÍVIA VIU INTENSAMENT QUATRE DIES DE FESTA MAJOR

Llívia ha posat aquest dilluns punt i final a quatre dies de festa major. Pasqüetes 2016 va arrencar divendres amb l’actuació d’Hotel Cochambre, un dels actes més concorreguts. La programació també ha comptat amb espectacles infantils, un campionat de botifarra, sardanes, ball i un monòlegs a càrrec de l’humorista Peyu. Des del consistori fan un balanç molt positiu de la festa.

El fet que Pasqüetes sigui la primera festa major de la comarca del 2016 fa que molts ceretans, tant de l’Alta com de la Baixa Cerdanya, es desplacin fins a Llívia per participar en alguna de les activitats.

Després de les sardanes a la plaça del Molí, Pasqüetes 2016 ha finalitzat aquesta tarda amb el ball de fi de festa al poliesportiu, a càrrec de l’orquestra Selvatana.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA