Quantcast

Una mare contracta una stripper per al vuitè aniversari del seu fill

Cada vegada que s'acosta la data del seu aniversari, els nens esperen ansiosos els regals. Això mateix li passaria al petit protagonista d'aquesta notícia, tot i que la sorpresa que va rebre en complir vuit anys és tan poc convencional com polèmica.

I és que, a la mare del nen no se li va ocórrer altra cosa que contractar els serveis d'una stripper per a la celebració l'aniversari del seu fill.

Per les xarxes circula un vídeo (que es pot veure aquí ) en el qual es pot veure com la ballarina realitza sensuals moviments en roba interior per al petit , que estava acompanyat de altres amics de la seva edat. a més, la stripper va fer aquests balls tan poc apropiats per a un nen, sota l'atenta mirada de la mare.

Aquests fets ocorreguts a Florida (Estats Units) estan donant molt que parlar. "Això és abús de menors, la mare ha d'anar a la presó i la stripper ha de ser multada" , és només un dels molts comentaris que mostren indignació davant d'aquestes imatges.