Quantcast

Mossega a un passatger que intentava tranquil·litzar-en un avió

Ja se sap que això de muntar en avió no tothom ho porta igual de bé … Hi ha gent que es posa molt nerviosa, i això és precisament el que li va passar a un dels passatgers d'un vol de la companyia British Airways que cobria la ruta entre Londres i Dubai.

Pel que sembla, el home estava massa alterat i estava posant en dificultats a les hostesses i la resta de treballadors. Per això, Chris McNerlin no va dubtar a aixecar-se amablement per intentar calmar els seus nervis. No obstant això, el seu bon gest no va tenir la resposta que esperava, i fins i tot va fer que acabés a l'hospital hores més tard.

I és que, el passatger alterat li va donar un impressionant mossegada al braç quan McNerlin va tractar de calmar-, segons publica el diari Metro.

el pilot de l'avió, per agrair-li el seu gest, va deixar a McNerlin entrar a la cabina el que quedava de viatge. Només arribar a Londres, el jove va ser traslladat a l'hospital, on li van revisar i li van curar la mossegada.

Quant a l'agressor, la policia ha informat que es trobava en estat d'embriaguesa , i li han citat per a un judici que tindrà lloc dins de dos mesos.