Quantcast

El ball d'un pare i una filla que ha indignat les xarxes

Aquest vídeo que mostra un ball d'un pare amb la seva filla petita s'ha convertit en viral a les xarxes socials, i ja compta amb més de vuit milions de reproduccions.

Com dèiem, el vídeo està donant molt que parlar, però no pel entranyable que a alguns els pot semblar l'escena, sinó per tot el contrari …

i és que, el vídeo ha rebut milers de vots negatius a Youtube, ja que molts el consideren massa provocador i fins i tot ofensiu , especialment pel petó que el pare li dóna la petita. De fet, són moltes les opinions en aquest sentit. "Això és esgarrifós. Definitivament, no ho ha de fer un pare" , és una de les moltes crítiques que han rebut. Tal ha estat la polèmica, que l'autor del vídeo ha tancat el seu canal perquè només es pugui accedir a ell mitjançant invitació.

Malgrat tot, també hi ha qui no creu que el vídeo sigui per tant, i fins i tot ho veuen com bonic i entranyable. "És el més bonic que he vist en la meva vida. Ho faré quan tingui una filla ", és un altre dels comentaris que es pot llegir sobre les imatges.