Quantcast

El 'enganxada' d'Edurne i Lucía Pérez al Twitter

La polèmica està servida entre dos ex representants d'Espanya al Festival d'Eurovisió: Edurne , que va ser l'última aposta espanyola amb 'Alba', i Lucía Pérez , que va defensar al nostre país l'any 2011 interpretant 'que em treu ningú'.

Les dues cantants van coincidir el passat divendres 1 d'abril a la TVG. Ara, Lucía Pérez ha acusat l'ex triunfita d'haver-se negat a cantar amb ella al programa de la televisió gallega 'Luar'. Ho ha fet a través de Twitter, on s'ha desencadenat tota la polèmica.

"Com veig que molts em pregunteu què va passar el divendres amb Edurne, jo vull aclarir que des del programa se'ns va proposar cantar juntes. Per la meva part vaig posar totes les facilitats des d'un principi, la resta ja ho podeu deduir. Molts petons i que no pari la música ", ha escrit la cantant gallega.

Per la seva banda, Edurne no ha dubtat a respondre a aquesta acusació, encara que sense esmentar directament a Lucía Pérez. "No sóc de donar consells, però abans de jutjar cal estar MOLT segur de la veritat !! I ara també podeu deduir …" , va escriure la jurat de 'Got Talent'.