Quantcast

"Aire" arriba al Teatre Victòria

Emili o Aragó i Paco Mir són els autors de "Aire", un espectacle que s'instal·la al Teatre Victòria de Barcelona per delectar a tota la família.

Tots els diumenges d'abril, en dues funcions, a les 12 del migdia ia les 16 hores els espectadors podran gaudir d'una proposta innovadora que porten va a una nova generació de la família Aragó als escenaris .

"Bovoj" són cinc artistes que des de fa dècades romanen junts. Són cosins germans del propi Emilio Aragón, tres són fills del mort Gaby, i ja, des de molt petits, es van acostar a l'univers de la música seguint la tradició familiar.

Els components de "Bovoj" h an decidit fer un salt endavant cap a la recerca de nous territoris i de nous llenguatges a través dels quals puguin evoluciona ra partir de la seva versatilitat artística. < / p>

La companyia formada per Alejandro, Alonso, Gonzalo, Rodrigo i Punch Aragó presenten al teatre Victòria del Paral·lel Barcelone s una innovadora proposta de teatre, humor, ritme i música.

"Aire" és un espectacle que sorgeix de l'afany de risc, exploració i aventura de cinc intèrprets que han nascut i s'han format interpretativa i musicalment al voltant del món de la comèdia de l'art .

la companyia, des del més naïf i Poet ico al més sofistificado, busca claus que diverteixin i emocionin al públic.

a través de la música, la percussió i els efectes sonors dels intèrprets descobreixen, en clau d'humor, la història de cinc personatges que es comuniquen amb música i sons que s'obtenen a partir dels més de 150 elements , entre instruments de joguina i objectes, que s'utilitzen al llarg de la funció.

l'espectacle utilitza la música com a llenguatge universal. Amb una estètica cuidada i contemporània "Aire" fa de la música i el ritme seva proposta vital.

A més de la pròpia companyia , Emilio Aragó i un dels components de Tricicle, Paco meu r, comparteixen la autoria d'aquesta creació.