Quantcast

Mor Chus Lampreave als 85 anys d'edat

L'actriu Chus Lampreave , una secundària de luxe a la trentena de pel·lícules que va fer i especialment popular a partir dels seus treballs amb Pedro Almodóvar , ha mort avui als 85 anys a Almeria , segons ha informat avui a EFE la delegació de Salut de la Junta d'Andalusia en aquesta capital.

segons aquestes fonts, Lampreave, el fill residia a Almeria, va morir aquesta matinada al complex hospitalari Torrecárdenas de la capital.

María Jesús Lampreave va debutar el 1958, de la mà del director Jaime de Armiñán , amb qui va rodar 'Mi querida señorita' ( 1971), 'l'amor del capità Brando "(1974) i' Mai és tard '(1977) va ser requerida per Berlanga per a la saga nacional -' la escopeta nacional '(1977),' Patrimoni nacional '(1980) i' Nacional 3 '(1982) – i els seus' Moros i cristians '(1987).

Gairebé sempre va encarnar a personatges secundaris en la trentena de pel·lícules fetes encara que el seu paper de "àvia passota" la va convertir en una actriu popular , especialment entre el públic jove dels anys vuitanta, quan va començar a sortir a les pel·lícules de Pedro Almodóvar, amb qui va treballar en sis pel·lícules.