Quantcast

MYHYV: L'enuig dels pretendents amb el programa

Els pretendents de 'MYHYV' estan en guerra contra el programa. El motiu? La productora que el porta podria baixar-los els sous.

A dia d'avui, els pretendents guanyen al voltant de 600 o 700 euros al mes . A més, el programa els paga els desplaçaments i els allotjaments durant els enregistraments, però no cobreixen les despeses dels reptes , que han de pagar ells de la seva butxaca.

No obstant això, a partir d'ara pot ser que la productora de 'MYHYV' només pagui als seus pretendents pels programes que surten en pantalla. Durant tres dies de gravació es fan dues programes, i no tots els pretendents surten en aquestes dues gravacions. I és que, hi ha pretendents que durant aquest temps poden estar preparant algun repte, o simplement no surten perquè el programa es centra en un sol tron.

Per aquest motiu, segons recull La Vanguardia, alguns pretendents s'han plantat contra 'MYHYV', amenaçant amb abandonar el programa o amb negar-se a fer els reptes.

Pel que sembla, des que Magnòlia va deixar de produir el programa conduït per Emma García, ja hi ha hagut unes quantes baixades de sou als seus pretendents i tronistas, però també als assessors i els ganxos.