Quantcast

Lilly Wachowski apareix per primera vegada després del seu canvi de sexe

Lilly Wachowski ha aparegut per primera vegada en públic des del seu canvi de sexe . La directora de Matrix ha estat present en els GLAAD Media Awards, celebrats a Beverly Hills aquest cap de setmana.

La cineasta va anunciar el passat 8 de març que, als seus 48 anys, anava a sotmetre a una operació de canvi de sexe. La seva germana Llana Wachowski , que actualment té 50 anys, ja es va sotmetre al mateix procés en l'any 2008.

"Mentre les idees de la nostra identitat i transformació són components del nostre treball, la base on les idees es recolzen és en l'amor. l'amor és una cosa crucial per a les persones transgènere ", va assegurar Wahchowski després de rebre el premi a millor sèrie dramàtica per 'Sense8'.

A més, Lilly va aprofitar el seu discurs per agrair-li a la seva germana Llana tot el suport que li hadado durant aquestes setmanes.