Quantcast

Espanya produeix gairebé mig milió de vehicles fins a febrer

Aquest any ha començat amb grans notícies per al sector de l'automoció espanyol. Els números no enganyen i el nivell de producció està sent més que òptim. Segons dades de l'Anfac (Associació Nacional de Fabricants d'Automòbils i Camions), dins dels dos mesos que es porten d'any, al mes de febrer s'han fabricat 279.463 unitats, la qual cosa suposa un 13,2% que fa exactament 12 mesos. Amb aquestes xifres, el sector de les assegurances es veu afectat positivament, amb un increment de venda d'assegurances, tant a tercers com altres modalitats ara la de assegurança a tot risc amb franquícia .

Aquest increment en la producció que ha assolit la xifra de 497.874 rau en gran part en l'impuls que s'ha produït en el consum intern, a la millora en els principals mercats europeus ja que s'estan ampliant les exportacions a altres països fora de la UE, segons s'explica en el comunicat emès.

Fent una distinció per tipus, el pic de producció al febrer s'ha centrat en els turismes, amb 226.685 unitats, o el que és el mateix, el 13,66% més. A la suma dels dos primers mesos, l'increment és del 7,35% i 401.390 unitats. En el cas dels tot terrenys, l'ascens de la producció al febrer ha estat del 29,35% i 2.772 unitats; < / strong> mentre que en el conjunt de tots dos mesos ha estat del 22,6% i 5.039 unitats. Pel que fa a vehicles comercials lleugers es refereix, industrials lleugers, industrials pesats i camions tractor, la pujada ha estat el mes passat del 11,05% i 50.006 unitats produïdes. Pel que ha transcorregut d'any ha ascendit a 91.445 unitats, el 7,95% més.

Aparcant l'eufòria per les xifres, Anfac afirma que segueix sent necessari articular mesures que afavoreixin la competitivitat dels principals sectors industrials, amb l'objectiu d'aconseguir l'assignació de nous models per a les plantes espanyoles on un dels aspectes decisius és la competitivitat.

Comparadors d'assegurances com el comparador Arpem , ofereixen comparatives per poder estalviar una bona quantitat pel que fa a productes complementaris per a vehicles es refereix, com és en aquest cas l'assegurança d'automòbils. Per això, és possible que aquest tipus de webs observin com a efecte col·lateral, un increment dels seus visitants.