Quantcast

Smithers surt de l'armari en el pròxim capítol de 'Los Simpson'

Al llarg dels anys i en nombrosos episodis els guionistes de 'Els Simpson' han fet referència a la sexualitat de Waylon Smithers. No obstant això, fins ara, el fidel ajudant del senyor Burns no havia confirmat que era gai , una cosa que farà en el proper capítol de la popular sèrie d'animació que s'emetrà als Estats Units.

Segons avança ' New York Post ', el personatge anunciarà obertament que és homosexual i fins i tot es posarà a les mans de Homer Simpson per trobar a un home que li agradi i poder iniciar així una relació sentimental, en comprovar que el seu amor pel magnat de Springfield mai serà correspost.

Més enllà de la trama, l'episodi ha estat ideat pel guionista Rob LaZebnik com un reconeixement públic al seu fill Johnny , de 21 anys, que també és gai. L'episodi ja compta amb el seu vistiplau, després que el guionista li plantegés la seva idea.

A més, LaZebnik entén que "la televisió pot tenir un impacte real en el pensament de les persones" < / strong> i que és important reflectir històries homosexuals, fins i tot quan es tracta de personatges d'animació.