Quantcast

Mor Manolo Tena, mític cantant de la moguda

"Enorme pena a l'haver de confirmar aquesta notícia: Ha mort el gran músic i compositor Manolo Tena ". Amb aquest tuit anunciava la SGAE la mort d'un dels grans símbols de la moguda madrilenya. Manolo Tena, que recentment va participar al programa de La Sexta 'A la meva manera', ha mort aquest dilluns a Madrid als 64 anys d'edat.

El cantant extremeny, criat al barri madrileny de Lavapiés, va donar els seus primers passos en el món de la música en dos grups que el van portar a l'èxit: 'Cullerada' i 'Alarma !!!' . Especialment amb aquest últim va tenir gran repercussió durant el boom de la moguda madrilenya.

Després arribaria la seva carrera en solitari i èxits com 'Sang espanyola' , una de les cançons més recordades de la seva discografia.

Després de diversos anys apartat del món de la música, Manolo Tena tornava amb un nou àlbum i la seva participació a 'A la meva manera' . Al programa de La Sexta va poder versionar cançons d'altres grans artistes com Marta Sánchez, Antonio Carmona, Mikel Erentxun o Nacho García Vega.

Enorme pena a l'haver de confirmar aquesta notícia: ha mort el gran músic i compositor Manolo Tena. pic.twitter.com/rAFJeagnbZ

& mdash; SGAE (@sgaeactualidad) 4 abril 2016