Quantcast

Samira Salomé es despulla a Interviú: "M'he operat per estar encara més bona"

Samira Salomé ha decidit presentar als seus ' Bimba i Lola ', o el que és el mateix, els seus nous pits operats , despullant completament a la revista ' Interviú '. La concursant de ' Dones i Homes i Viceversa ' sempre està al peu del canó en això de donar titulars, encara que per la seva desgràcia no va poder entrar a ' GH VIP 'per provocar polèmica.

Va ??ser pretendienta al programa de Telecinco en diverses ocasions, ha estat amb diversos futbolista, entre ells Bartra i Benzema, i s'ha convertit en la pitjor enemiga de Ylenia. L'èxit el té assegurat i diu que ha passat pel quiròfan "per estar encara més bona" ??. Si cap.

Pots veure la portada completa clicant aquí.

"Tinc molt de caràcter i no em es quedar callada quan em provoquen" , ha declarat a la revista. Samira ha tornat a la televisió per quedar-se i segurament aviat la vegem per algun altre programa de la cadena que l'ha vist néixer.