Quantcast

Així han canviat els actors de Titanic, 20 anys després

-

1
Leonardo DiCaprio (Jack Dawson) Leonardo DiCaprio va començar sent tot just un nen al món del c

Leonardo DiCaprio (Jack Dawson) Leonardo DiCaprio va començar sent tot just un nen al món del cinema, i des de llavors no li hem perdut la pista. No obstant això, impacta veure el canvi que ha donat l'actor nord-americà des de l'època de 'Titanic' fins al dia d'avui. DiCaprio es va ficar en la pell de Jack, protagonista de la popular pel·lícula, quan només tenia 22 anys. Els que han vist la 'Titanic', per descomptat no oblidaran com el jove i rebel Jack perd la vida per salvar Rose DeWitt Bukater, amb que mantenia un intens romanç. Després d'arrasar amb aquesta pel·lícula, la trajectòria de DiCaprio ha estat pràcticament impecable. L'hem vist en pel·lícules com 'El Aviador', 'El llop de Wall Street' o 'El renascut', amb la que per fi va aconseguir fer-se amb un premi Oscar a millor actor.

Atrás