Quantcast

Andorra Telecom farà aquest dimarts a la matinada els canvis per a la continuïtat dels canals francesos

Andorra Telecom durà a terme aquesta propera matinada els treballs necessaris per fer els canvis que permetin continuar rebent els canals de televisió francesos, amb normalitat, tant a través de la Televisió Digital Terrestre (TDT) com de la fibra òptica.

D'aquesta manera, segons informen des de l'empresa, la totalitat de l’equip de televisió d’Andorra Telecom iniciarà els treballs a partir de la mitjanit, sempre en funció, però, de com avancin les tasques dels operadors francesos de televisió.

Les previsions indiquen que entre les set i les vuit d'aquest dimarts al matí es puguin rebre amb normalitat la totalitat de canals de televisió del país veí, tot i que al llarg de la jornada es podrien produir talls puntuals per reajustaments tècnics del senyal.

Segons Andorra Telecom, els canvis s’han programat perquè tinguin «la mínima incidència» per a l’usuari de la TDT, que no haurà d’assumir cap despesa suplementària. En aquest sentit, no caldrà canviar l’aparell de televisió o adquirir un descodificador per processar el nou senyal. En la majoria de televisions no serà ni tan sols necessari tornar-los a sintonitzar, encara que no es descarta que en algun cas s’hagi de dur a terme la resintonització dels canals TDT.

Pel que fa als clients de la televisió per fibra només serà necessari apagar i encendre el descodificador.

Així, es podran veure a través de la TDT els següents canals francesos: TF1, France2, France3, M6, TV5 Monde, Arte, Direct8 i NRJ12, mentre que per fibra s’emetran TF1, France2, France 3, France5, M6, Arte, Direct8, W9, NT1, TMC, NRJ12, BFM TV, TV5 Europe i France 24.