Quantcast

Crèdit Andorrà, millor banc d'Andorra 2016 en banca privada i RSC

L'entitat andorrana destaca que 'Global Banking & Finance Review' s’ha fixat en el model de 'wealth management' del Grup, basat en “la confiança dels clients i els resultats obtinguts”, per decidir atorgar-li el reconeixement d’enguany. En aquest sentit, la nota enviada pel Grup assenyala que Crèdit Andorrà té un enfocament de banca privada 'boutique', un model de gestió a través del qual s’ofereixen serveis personalitzats a mida de cada client, en funció de les necessitats, el perfil de risc i l'estil de gestió més convenient. Així mateix, el banc ofereix un servei de banca privada independent, especialitzat, internacional, 'multibooking', flexible i amb una atenció personalitzada.

Global Banking & Finance Review també ha valorat l’estratègia de creixement internacional de l’entitat. Actualment el Grup té presència a Andorra, Espanya, Luxemburg, Suïssa, Estats Units, Mèxic, Panamà, Perú, Uruguai i Xile.

D'altra banda, per segon any consecutiu, 'Global Banking & Finance Review' ha atorgat a Crèdit Andorrà el guardo' del millor banc d’Andorra en Responsabilitat Social Corporativa 2016. En aquest sentit, Cre'dit Andorra' destaca en un comunicat “la seva vocacio' de servei al pai's i a la societat des dels seus inicis”, compromi's que duu a terme, d’una banda, a trave's del programa d’accions educatives, socials i culturals del propi banc i tambe' de la Fundacio' Cre'dit Andorra' i, de l’altra, a trave's de l’aplicacio' del Sistema de Gestio' Mediambiental (SGMA).