Quantcast

Telecinco emetrà l'entrevista de Bertín a Pedro J. que va vetar TVE

Telecinco sí que emetrà el fragment d'entrevista de Bertín Osborne a Agatha Ruiz de la Prada a casa en la qual apareixia l'exdirector d' 'El Mundo' i el seu marit, el periodista Pedro J. Ramírez . Segons ha publicat 'El Espanyol', periòdic que dirigeix ??el propi professional, el programa 'A casa meva és el teva' ens deixarà comprovar què va passar realment aquest dia durant la conversa que van mantenir els tres a casa de la dissenyadora.

Tot fa indicar que en l'entrevista hi ha declaracions polítics de Pedro J., ja que en el seu moment TVE va vetar la seva emissió a la cadena pública. Segons mitjans com 'Bluper', aquest va ser un els punts que va provocar la marxa de Bertín, enfadat en part per aquesta "censura". Aquestes opinions contrasten amb les que va donar el presentador a 'El Hormiguero' que assegurava que va ser per "temes de temps". "És impossible tancar entrevistes si ens donen tres mesos més de programa solament", confessava el polifacètic andalús.

Telecinco correrà amb les despeses d'aquesta entrevista de forma íntegra, cosa que no suposarà major inconvenients a la cadena de Fuencarral que, segons publiquen diversos mitjans, ha ofert per programa entre 225.000 euros i 250.000 euros a la productora de Bertín per cada 70-80 minuts de durada. Depenent de l'audiència, el presentador cobrarà un plus (si es supera el 18% de share, per cada dècima: 1.000 euros més).

'A casa meva és la teva' estarà a Telecinco fins a finals de 2018 , programa pel qual passarà segur Fran Rivera, que ja ha estat gravat, i s'obriran les portes a personatges internacionals. ' Bluper' confirma que la primera a fer-ho serà Eva Longoria.