Quantcast

Cristina Pedroche: "Estic a la televisió per els pits però n'hi ha de més grosses que les meves"

Cristina Pedroche surt a titular per dia. En totes les seves entrevistes, l'estrella de 'Pequín Express' guarda un afegitó per acaparar l'atenció dels mitjans de comunicació. Després d'embolicar amb els intermitents i acusar les dones de conduir pitjor, la madrilenya, en una i 'Entrevista amb' Paper ', revista d'' El Mundo ', ha volgut afegir més llenya al foc, en assumptes 'variaditos'.

Pedroche ha reflexionat sobre el seu èxit en televisió, el qual considera que va molt més enllà del físic i que és un conjunt. "Em fa molta ràbia que et assenyalin amb el dit per tenir èxit. Quan una persona està trista, la resta de la gent la vol. Però quan està enamorada i feliç, és a pla bah, és tot de mentida, ja veuràs què hòstia et vas a donar. Però com pots ser tan trist? amb els estudis igual, tot el dia a voltes amb les dues carreres. La gent és molt ximple. Jutjar per això és … I després, el de les mamelles (…) Em diuen "Ets a la televisió per els pits" . de debò? T ot el que tingui ulls a la cara sap que hi ha pits molt més grosses que les meves. ¿i per què no estan aquestes noies a la tele? Perquè és tot, és el conjunt. és clar que m'agrada posar-me els meus escots i sentir-me femenina i guapa ", declara la col·laboradora de 'fent zàping '.

La vallecana, qui s'ha sincerat, un cop més, com a votant d'Alberto Garzón ( "sóc de Vallecas, el meu lloc és aquest i la meva gent és aquesta") , ha criticat obertament a tots els votants del PP, que li cauen molt malament. "Esperes que em posi perles i els voti (…) hòstia, és que és la veritat. PP: pendents de perla. Això és així de tota la vida. Quan era petita, em feia tanta ràbia la gent que anava amb pendents de perla … És que són fatxendes dolentes. I aquí a Vallecas hi havia gent com la meva tia que, de sobte, es posava perles i jo pensava: "Alguna cosa amagues", afirma Pedroche.

També han estat molt p olémicas seus paraules sobre el masclisme , al qual entén que cal restar importància, cosa que no ha caigut bé a moltes dones en les xarxes socials. "Que ens oblidem d'Espanya, de Vallecas, de Madrid, de Catalunya i de tota aquesta merda. Que busquem el bé general i ens oblidem de masclisme, feminisme i la seva puta mare. Que ens oblidem d'aquestes ximpleries . Intentem ser bones persones oblidant-nos del gènere; que a mi m'és igual si és home, dona o gos. Cal ser bona persona i ja està. Això és el que pretenc ", concreta Pedroche.

Finalment, la presentadora ha comentat que l a gent li ha agafat mania des que va substituir a Pilar Rubio a 'Es el que Vau fer' i que si hagués de pagar per insultar a Twitter caldria veure si molts s'atrevien a fer-ho.