Quantcast

Drew Barrymore anuncia el seu divorci amb Will Kopelman

La premsa nord-americana s'ha fet ressò en les darreres hores d'una sorpresa que ni els propis familiars dels afectats esperaven: Drew Barrymore i Will Kopelman anuncien el seu divorci . La protagonista de 'ET' i el seu marit han emès un comunicat a través de la revista 'People' en què afirmen que "seguim sent una família".

Barrymore i Kopelman, considerats com un dels matrimonis més units de tot Hollywood , expliquen en aquest comunicat que "amb el temps un pot sentir que la vida continua" . "Les nostres nenes són el nostre univers i estem desitjosos de viure la resta de les nostres vides amb elles. Són la primera prioritat", assenyala el text, en referència a Olive (3 anys) i la petita Frankie (de només un anyet) , les filles que tenen en comú.

Pel que sembla, segons tot fa indicar, Drew Barrymore es quedarà amb l'habitatge familiar i amb les seves filles a Nova York . No se sap a on anirà Kopelman qui buscarà independència però seguir estant a prop de el "més important de la seva vida": els seus dos "petites dones".

És aviat per poder afirmar o desmentir què és el que ha passat per aquest divorci però sembla descartable que hi hagi hagut terceres persones , més encara quan Barrymore havia mostrat recentment en els mitjans de comunicació la seva intenció de quedar-se embarassada. Caldrà esperar perquè hi haurà reaccions de les dues parts …