Quantcast

Barei puja a les apostes d'Eurovisió i s'acosta al Top Ten

Barei podria fer que Espanya torni al 'top ten' en el pròxim Festival d'Eurovisió. Després de la patacada inesperada d'Edurne, la cantant madrilenya aspira a estar en els llocs d'honor, almenys, segons les apostes, recollides a la pàgina 'Oddschecker'.

El seu tema 'Say yay!', íntegre en anglès, convenç a Europa, ja que Barei estaria fregant aquesta desena plaça, concretament se situa 12a , després d'una impressionant pujada en els últims mesos des que va ser triada en la preselecció en detriment de Maria Isabel o Xuso Jones, el principal favorit.

Barei s'està centrant en cos i ànima a ESC que se celebra el proper mes de maig a Estocolm. Per a aquests dies, la madrilenya té prevista un full de ruta de concerts eurovisivos a Riga, Moscou, Amsterdam, en el tradicional 'Eurovision in Concert', ia Londres , abans que se celebri el propi festival.

la primera d'ella, en terres letones, ja s'ha celebrat i els eurofans han valorat de manera "molt positiva" l'actuació de Barei encara que criticat l'organització del concert pel "pèssim so ". Malgrat això, el ball i el tema enganxós de la jove madrilenya ha calat entre el públic.

M'ha agradat un vídeo de @youtube de @wiwibloggs ( https://t.co/b3ETxO2bJy – Barei Say Yay LIVE in Riga (Spain Eurovision 2016) |

& mdash; Miley Cyrus News (@RayCyrusMileyCF) 3 abril 2016

Les apostes veuen com "possible" aquest top ten de Barei a Eurovisió. Cases com 'Betfair' fixen aquest assoliment amb 2,71 euros / euro apostat. Una mica més utòpic, això sí, que suposaria el millor resultat d'Espanya a Eurovisió des de l'any 1995 on Anabel Conde va quedar 2a, seria quedar entre els cinc primers a Estocolm: aquest escenari es paga a 4,42 euros / euro apostat.