Quantcast

Moneder i Dani Mateo es barallen a Twitter per Andrés Bódalo

El passat dimecres, Dani Mateo feia la seva aparició habitual en 'El Intermedio' per donar la seva versió particular del que ha passat amb Andrés Bódalo, regidor de Podem a Jaén que ha hagut d'entrar a la presó per una agressió en una protesta pacífica. El còmic, que es feia ressò d'una comparació de Teresa Rodríguez de Miguel Hernández, poeta, amb el sindicalista, rebia moltes crítiques a les xarxes socials per dos motius: les seves bromes de mal gust cap al polític i la seva error d'embalum per dir que Hernández era andalús i no d'Oriola, d'on realment és.

Minuts més tard d'entrar en antena, Mateu reconeixia la fallada en el seu compte personal de Twitter. "Sí. He dit el poeta andalús. Miguel Hernández, el poeta andalús. ANDALÚS !!! HE DIT ANDALÚS !!! Me'n vaig a donar una pallissa a mi mateix " , assegurava el còmic de 'el Intermedio', qui minuts més tard carregava la responsabilitat de l'error als seus guionistes , amb els quals havia tingut una discrepància puntual. "Són els millors i això no canvia res (…) PD: Al de poeta andalús el mato, això sí", finalitzava.

És aquí quan Joan Carles Moneder entra en acció amb un videobloc a 'Público' en què ataca directament Mateu per "amagar-se" i donar tota la culpa del que ha passat als seus guionistes. Unes paraules que van arribar a les oïdes de l'humorista, que no va dubtar a contestar en diversos tuits a les acusacions del politòleg i recordar-li que no era el millor per dir res sobre bromes després de les seves insinuacions a Rivera amb la cocaïna.

@MonederoJC Però anem, que no hauries de ser tan dur amb les bromes desencertades precisament tu, el de les gracietes de cocaïna (3/4)

& mdash; Dani Mateo (@DaniMateoAgain) 1 abril 2016

La cosa no va quedar aquí i Moneder va publicar un extens article al mateix diari en què no entenia els insults que havia proferit a Bódalo com "gros" o "analfabet" si s'havia deixat la pell "per entrar a la presó per defensar altres".

@DaniMateoAgain < / a> Hola Dani. He escrit una nota d'urgència. No caminem lluny. Salutacions. https://t.co/KfdTWfIo0Z pic.twitter.com / vvB3BjQcW7

& mdash; Joan Carles Moneder (@MonederoJC) 1 abril 2016

Dani Mateo va voler tancar la polèmica i donar a part la raó al fundador de Podem. Sembla que han tancat definitivament aquest capítol …