Quantcast

Els comerciants de la part baixa de l'avinguda Meritxell es mostren favorables a fer-la per a vianants

Donar continuïtat a Vivand i augmentar la seguretat són alguns dels motius per fer per a vianants la part baixa de l'avinguda Meritxell -entre el carrer de la Unió i la plaça de la Rotonda-. A més, la compra serà més tranquil·la perquè hi haurà més espai i l'embelliment donarà un plus al sector comercial de la parròquia, així ho ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol.

El Comú d'Andorra la Vella abans d'engegar qualsevol projecte ha volgut consultar l'opinió dels comerciants i propietaris de la zona. Després de mantenir converses, segons ha explicat la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, la resposta és favorable, ja que «no hi ha ningú en contra amb una posició frontal». Marsol ha explicat que tot i la varietat d'opinions no s'han trobat amb un «no radical». A partir d'aquesta resposta, la cònsol ha explicat que han d'estudiar quan es convertirà per a vianants i com es farà l'embelliment de l'avinguda.

Pel que fa als terminis, Marsol no ha avançat quan es farà efectiu, de fet, ha assegurat que «no serà una cosa immediata, potser a l'estiu o potser al desembre».

D'altra banda, la cònsol ha assegurat que convertir en zona de vianants la part alta de l'avinguda és «inviable» però ha afegit que s'haurà de decidir «si es fa de doble o única direcció». A més, pel que fa l'embelliment de l'avinguda, Marsol ha indicat que «quan embellim la part baixa també ho farem a la part alta, això es farà simultani».