Quantcast

Enxampen a tinder a Laura Escanes, la núvia de Risto Mejide

La diferència d'edat entre Risto Mejide i Laura Escanes , la seva nòvia, ha estat molt comentada per tots. Independentment d'això, el publicista i la model han viscut en la seva niuet d'amor aliens a tot el que succeïa al seu voltant. No obstant això, la jove ha comès un error de principiant (normal, amb prou feines té 22 anys) que ha desfermat les alarmes a les xarxes socials.

En un dels vídeos que ha pujat Laura Escanes com 'youtuber' maneja el seu telèfon mòbil, on està descarregada, tal com es pot veure a la imatge i al vídeo, l'aplicació tinder , una de les més utilitzades pels joves per lligar i tenir trobades amb desconeguts.

Dóna la casualitat, per donar més incertesa a l'assumpte, que l a núvia de Risto té l'aplicació, en aquest cas la icona de tinder allotjat, a la carpeta "secret" . Vaja, que si així li agafa el mòbil el publicista no pugui trobar res sospitós en aquest camí.

Significa això que la Laura Escanes és infidel Risto Mejide? No, pot tenir-la i no utilitzar-la però a molts els sona a pur teatre. Forma part del muntatge del que parlen molts? Cap dels dos s'ha pronunciat al respecte en les xarxes socials , on segueixen donant mostra del seu amor i de la seva felicitat …