Quantcast

Maite de 'GH16' vol ser tronista de 'Myhyv' ia Carlos Lozano de pretendent

Si Telecinco està buscant una nova tronista per a 'Dones i Homes i Viceversa', Maite Galdeano , concursant de 'Gran Hermano 16' ha sortit al rescat del programa. En la seva visita a plató, on la seva filla Sofia està intentant trobar l'amor veritable després de patir amb Suso a la casa, la conductora navarresa ha demanat una oportunitat per al futur i que la portin a Carlos Lozano i Ismael Beiro com pretendents < / strong>. Déu n'hi do!

Maite ha deixat sense paraules a Enma García, que no ha dit res al respecte, cosa que podria fer pensar que el seu pas per 'Myhyv' seria possible, això sí, en qualsevol cas, després de 'Supervivientes'. A Carlos Lozano ja li va tirar els 'teixos' en la seva visita a 'GH VIP' ja Ismael Beiro li ha tirat floretes en alguna ocasió en què han coincidit al plató de Telecinco. Qui se suma al càsting de la navarresa? Ja ha assegurat que vol "nois macos".

La mare de Sofia no ha tingut molta sort a la vida amb l'amor i considera que 'Dones i homes i Viceversa' podria ser el programa perfecte per trobar-lo. de moment, als fans de 'Myhyv' no els ha fet molta gràcia que es consideri a la polèmica exconcursant de 'GH 16' com a possible tronista. Massa han tingut alguns amb la sorprenent marxa de Ruth durant uns dies.

El que sí que està confirmat és la aparició estel·lar de Mónica Hoyos com nou assessora de l'amor. Acabarà retrobant-hi amb el seu ex, Carlos Lozano? Caldrà esperar …