Quantcast

La falsa entrevista de 'Hello' con George Clooney que enfada al actor

George Clooney ha hagut de sortir al pas d'una entrevista publicada per la revista 'Hello', versió britànica de 'Hola', en la qual es feia una < strong> recull de diversos fragments de l'actor modificats i que han provocat que el nord-americà arribés a amenaçar amb denunciar a la publicació.

'Hello' s'ha vist obligada a emetre un comunicat en què demana disculpes a l'actor per l'entrevista, en la qual s'assegurava, entre altres coses, que Clooney intenta no estar més d'una setmana lluny d'Amal, la seva dona.

"el Grup Hello! ha comprovat que l'entrevista que va comprar a l'agència Famous va ser, en realitat, elaborada a partir d'una sèrie d'entrevistes anteriors, i el Sr. Clooney no va realitzar moltes de les declaracions que se li atribueixen (…) No entenem que va fallar perquè vam comprar el material a una agència independent de confiança ", explicava el text.

l'actor assenyalava , en el seu comunicat, que l'entrevista publicada havia estat prefabricada. "No els he donat cap entrevista i m'atribueixen declaracions que són un tant rigoroses " , es defensa Clooney, que qualifica la situació com "pertorbadora".

'Hello' ha decidit esborrar l'entrevista de la pàgina web i investigarà el que ha passat. Clooney, així mateix, no sembla molt content amb la premsa ja que deixava caure en el comunicat que gairebé sempre se citen "missatges incorrectes".