Quantcast

Cristina Pedroche no fa servir els intermitents perquè "odia la seva sonidito" i la DGT la critica

Quan el capítol del sexisme i del "jo estimo David Muñoz com mai estimaré als meus fills", Cristina Pedroche ha aparegut en escena per guanyar-se més enemics, per si algú no s'havia enfadat ja amb ella per les perles habituals que deixa anar en totes i cadascunes de les seves entrevistes i declaracions.

en una recent entrevista amb 'Marca', la col·laboradora de 'fent zàping' reconeix que té moltes manies a l' volant i que es considera "un noi" conduint. "Per exemple no posar l'intermitent mai perquè em fa molta ràbia el sonidito aquest de 'tic, tac, tic, tac' que fan quan estan connectats. Per què sonen? A mi em estressa ", confessa Pedroche.

no obstant això, aquestes no han estat les paraules de Cristina Pedroche que més han incendiat en aquesta ocasió les xarxes socials sinó les que assegura que les" dones no condueixen millor que els homes ".

"No, ho sento però no. Quan hi ha algú que te l'està liant a la carretera, normalment sol ser una noia. Es veu que dubten, que van més a poc a poc … És el 90% dels casos. És el que veig. Potser sigui perquè algunes vegades es tracta de mares que van amb el nadó al cotxe i et tornes més protectora …. i això que les meves amigues condueixen i ho fan molt bé. Però crec que som més porugues. Així que cal tenir un cop (petit) i perdre la por ", assegura a 'Marca'.

La DGT no ha dubtat a contestar Pedroche pels seus 'manies' al volant , assegurant a través del seu compte de Twitter que els intermitents "eviten accidents". "No segueixis el seu exemple, no gasta i és solidari", escrivia a la xarxa social la institució dependent del Ministeri de l'Interior, qui hauria de recordar també que és susceptible de sanció econòmica.

& # 128.558; & # 128544; & # 128.078; # NoSigasSuEjemplo El intermitent evita accidents, no gasta i és solidari: ajuda a la resta de conductors https: // t.co/lg7AvXWE9l

& mdash; Dir. Gral. Trànsit (@DGTes) 1 abril 2016

< script async src = "// platform.twitter.com/widgets.js" charset = "utf-8">

Després de la polèmica generada, Pedroche ha volgut aclarir que < strong> les seves paraules eren "d'humor, superficial, ironia i fetes en un esdeveniment de publicitat" . Aquesta noia, tan còmica com sempre …