Quantcast

Enxampen a una professora maltractant a un nen amb necessitats especials

Amb més de 22 anys de carrera professional a les seves esquenes com a professora en diferents centres d'Estats Units, Amalia Stripling ha estat enxampada per les càmeres de seguretat del col·legi en el qual treballa maltractant d'un menor amb problemes especials. Al vídeo, de 30 segons de durada, es veu a la perfecció com la docent fica un cop de genoll al petit, de quatre anys d'edat, que cau de boca a terra i que gateja per evitar altres cops .

Segons després del que ha passat, conscient del que acaba de fer, Stripling aixeca al nen del sòl, acaricia el seu pèl com si no hagués passat res i li fica en una classe, on apareix en escena una altra professora per veure si el petit està bé. L'agressora resta importància a cop de genoll però no s'ha adonat que les càmeres ho han gravat tot.

¿Va tenir conseqüències per a ella? ¿Va sortir indemne de la situació? La direcció del centre va decidir prendre represàlies, cosa que va provocar la renúncia de la pròpia Stripling , que probablement serà denunciada pels mares del menor amb necessitats especials …

La seva dilatada trajectòria com a professora fa pensar que potser ja reincidia en aquest sentit … Esperem que no …