Quantcast

El repte viral dels tigres: Quants veus a la imatge?

Els reptes visuals s'han convertit en un habitual passatemps en les xarxes socials. Des que el vestit blau i negre (o era blanc i daurat?) Arribés a les nostres vides, hi ha hagut un abordatge de desafiaments que posen a prova la nostra intel·ligència i atenció.

En les últimes hores, la CNN , cadena nord-americana, ha rescatat la imatge d'uns tigres que gaudeixen del relax en família. Una fotografia que amaga un secret. No, no hi ha quatre tigres menjant blat en un camp de blat sinó que hi ha molts més amagats entre la natura. Ets capaç de localitzar-los a tots?

La veritat és que no és gens senzill perquè la primera passada visual ens fa identificar únicament als que estan més clar però hi ha bastants més ocults. En concret, molts usuaris de Twitter i Instagram, on s'ha popularitzat el repte, parlen de 15, 16 o fins i tot 17 tigres a la fotografia.

Fins ara, més de 40.000 persones s'han enfrontat al repte viral i la gran majoria veu únicament dos tigres i les seves dues cries, és a dir, quatre entranyables animals entre el bosc, el cel i la mala herba. Nosaltres, en Que.es, hem trobat uns quants més. I per a mostra, una imatge.