Quantcast

Belén Esteban explota en 'Sálvame Deluxe': «Toño estaba enamorado de mi dinero»

El conflicte Betlem Esteban- Toño Sanchís p embla un conte de mai acabar. El trentè quart episodi, per posar-li un nombre a aquesta batalla de desraons, ho ha servit la col·laboradora de Telecinco, que ha acudit al plató de 'Sálvame Deluxe', per defensar-se de les paraules injurioses que el representant hi havia sobre la seva persona. < / p>

Betlem, que ha tornat recentment de les seves vacances al Carib, "les primeres sense paparazzi", presumeix, ha esclatat en l'entrevista amb Jorge Javier assegurant que ella mai ha estat enamorat de Toño i que mai ho estaria , en relació a les paraules que ell mateix assegurava a 'Lecturas'.

"Era el meu germà però sembla ara que he estat la seva enamorada (…) al meu fa un mes em vas preguntar ' ¿Toño ha estat enamorat de tu? i vaig dir no. Si hagués estat de la mena de Toño hagués dit que sí. Però hi ha un problema, que aquí hi ha hagut un enamorament: el de Toño per la meva diners. I m'ha dolgut molt perquè jo a Toño no l'he vist com una mala persona ", explicava enfadada Betlem.

la 'Princesa del Poble' també ha aclarit la polèmica amb els diners destinats als afectats pel terratrèmol de Llorca. En aquest sentit, Esteban apunta que "ha sortit de la seva butxaca" , una cosa que contrasta amb les suposades informacions que el compte obert estava buida i no hi havia ni un sol euro.

"es va obrir un compte per al terratrèmol de Lorca i d'aquest compte es fan diverses compres en Hollister per valor de 140 euros i 258,39 euros. Quina casualitat! La botiga està en un centre comercial de Majadahonda. jo fa anys que no hi vaig, he anat a Pozuelo, curiosament és aquí on viu Toño (…) jo no sé qui obre un compte, que ni jo signo ni jo obro, però obren un compte amb la meva signatura i recapten 1480 euros. Demano perdó al poble de Llorca ia la gent que va fer aquests ingressos, jo del meu compte ja he donat els diners a l'ajuntament ", defensava la guanyadora de 'GH VIP'.

Finalment, Betlem r echazó que Toño comprés les substàncies que necessitava quan "estava malalta" , assegurant, això sí, que la demanda al representant va per endavant encara que amb retard perquè no "em contesta els mails".