Quantcast

La Fundació Crèdit Andorrà lliura el nou equip d'esquí als Special Olympics Andorra

El  director tècnic de Special Olympics, Isaac Benchluch, s'ha mostrat molt agraït amb la Fundació Crèdit Andorrà per la seva col·laboració, ja que ha assegurat que amb aquesta indumentària contribueixen a motivar els atletes i a «cohesionar el grup». També els esportistes han quedat molt satisfets i amb ganes de poder estrenar el seu nou equipament.

La Fundació Crèdit Andorrà patrocina la federació esportiva Special Olympics Andorra amb l’objectiu de fer possible la integració social dels atletes i contribuir a que cap persona discapacitada es quedi sense practicar esport. La directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, ha explicat que cada any fan una col·laboració econòmica perquè tinguin l’opció de disposar d'entrenadors especialitzats i d’accedir a competicions internacionals i a altres serveis, a més de dotar la federació d'equipament cada vegada que ho requereixen.