Quantcast

Alt Urgell, 1 d'abril 2016: LA ROTONDA DE MONTFERRER A LICITACIÓ AL MAIG

El Ministeri de Foment preveu treure a licitació al mes de maig les obres per a la construcció d’una rotonda a la carretera N-260 a la cruïlla de Montferrer.

Si es compleixen els terminis, els treballs de construcció podrien començar aquest estiu. Així es desprén d'una carta publicada pel diari Segre on el director general de Carreteres de l'Estat dóna resposta a una missiva de la Plataforma d'Afectats per la Cruïlla de Montferrer

L'Ajuntament de Montferrer i Castellbò va donar ara fa un any el vist i plau al projecte presentat pel ministeri. D’aquesta manera s’arriba a la recta final del procés per donar resposta a una reivindicació de molts anys enrere per part dels veïns.

La construcció de la rotonda de Montferrer se sumarà a les dues que ja s’estan construint ara mateix al pas de l’Eix Pirinenc per la Seu i Castellciutat, un altre dels punts perillosos de la carretera.