Quantcast

Alt Urgell, 1 d'abril 2016: MÉS DE 2.000 FIRMES PER FER LA SEU ACCESSIBLE

Jordi Gomà, promotor d'una iniciativa per fer la Seu d'Urgell accessible per les persones amb cadires de rodes, ha registrat aquest divendres al migdia al consistori urgellenc les més 2.000 firmes que ha aconseguit amb la seva campanya. Gomà es mostrava satisfet del suport ciutadà rebut per aconseguir una Seu accessible per a tothom.

Jordi Gomà, amb l'aval de més de 2.000 firmes, demana al consistori urgellenc que en un termini de 4 a 5 anys arrengi els pasos de vianants i voreres de la ciutat perquè siguin accessibles per persones que utilitzin cadires de rodes.

El consistori urgellenc ja ha arrenjat en els darrers mesos alguns passos de vianants i cruïlles de la ciutat. Aquest és l'aspecte d'una cruïlla totalment adaptada i davant de l'Hospital s'han ajustat els desnivells per evitar caigudes amb les cadires de rodes.

Parlen al vídeo: JORDI GOMÀ, Promotor iniciativa