Quantcast

La Cerdanya, 1 d'abril 2016: EL GRC CONVOCA ELS PREMIS SEBASTIÀ BOSOM

El Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) ja ha convocat els Premis Sebastià Bosom ' Vila de Puigcerdà 2016, que reconeixen els millors treballs de recerca de batxillerat de temàtica cerdana. Poden optar al premi tots els alumnes de Catalunya i la resta de l'estat espanyol, així com d'Andorra i França. El jurat, format per persones amb experiència en el món cultural i científic, escollirà els guanyadors.
El Premi Sebastià Bosom al treball de recerca de batxillerat està dotat de 500 ', un trofeu commemoratiu i un lot de llibres, mentre que la Menció honorífica rebrà 250 ', un diploma commemoratiu i un lot de llibres. Si el guanyador ho desitja, podrà oferir una conferència per explicar el seu treball, dins del cicle ‘Joves Investigadors’, promogut per el Grup de Recerca de Cerdanya. A més, tindrà la possibilitat de publicar un article a les revistes que edita l'associació i a la realització d'una exposició. Els treballs es poden lliurar fins el proper 15 de juliol al Museu Cerdà de Puigcerdà.