Quantcast

Benicio del Toro surt amb una actriu francesa de 20 anys

Benicio del Toro viu un moment dolç. A nivell professional, l'actor porto-riqueny triomfa en diversos països (a Espanya ho va fer fa uns mesos) amb la pel·lícula 'Un dia perfecte', dirigida per Fernando León de Aranoa i coprotagonitzada amb Tim Robbins, i també somriu en la seva vida personal, on gaudeix del seu temps lliure amb l'actriu francesa Indiana Vianelli.

Segons publica la premsa gala, del Toro, que va complir al febrer 49 anys , surt des de fa uns mesos amb la jove intèrpret, que acaba de fer 20 anys , i que triomfa a França amb la telesèrie 'Camping Paradis' , emissió en la qual qual l'actor la va descobrir i que comparteix cartellera als cinemes del país.

Les informacions asseguren que i l alt ritme de treball de tots dos impedeix que es vegin amb freqüència però quan tenen temps lliure agafen un vol per viure junts aquests mesos primaverals. Els viatges de Benicio i Indiana s'intercalen: de París a Los Angeles i de Los Angeles a París.

Es desconeix, això sí, si la jove coneix ja a la petita Delilah, la filla de Benicio del Toro , la qual va tenir en la seva relació amb la model Kimberly Stewart, la primogènita del rocker Rod Stewart.

En els propers mesos, Benicio del Toro protagonitzarà una altra pel·lícula, 'Weighteless', on coincidirà amb acores de la talla d'Cate Blanchett, Natalie Portman o Ryan Gosling.