Quantcast

Una guàrdia civil en pràctiques es disfressa de 'Rambo' i sembra el pànic a Madrid

Una guàrdia civil en pràctiques ha desencadenat l'alarma a la Plaça d'Espanya de Madrid en aparèixer disfressada de 'Rambo' i fer moviments estranys al mig del carrer. Pel que sembla, segons ha avançat 'Veu Pòpuli', la dona estava acompanyada per diversos companys vestits de ballarines i que imitaven una escena de la coneguda pel·lícula.

Segons ha assegurat una veïna de la zona, que ha estat la que ha alertat d'aquesta escena a la Policia Municipal, la dona portava un rifle a la mà mentre s'arrossegava per terra. L'arma era de joguina i segons s'ha pogut conèixer l'Ajuntament de Madrid estava informat que s'anava a produir aquesta escena al carrer.

La Guàrdia Civil ha assegurat que es tractaven d'unes pràctiques d'entrenament que han realitzat diverses unitats d'investigació del cos, cosa difícil d'entendre per als vianants en ple nivell 4 d'alerta antiterrorista al que està Espanya i amb els atemptats de Brussel·les molt recents .

Una boja de Rambo a Plaça Espanya. No estan les coses per ximpleries. pic.twitter.com/xDdWZ5RJlE

& mdash; Yuniel Jacomino (@yjacomino) 31 març 2016

Des de l'Ajuntament que dirigeix ??Manuel Carmena, segons relata 'el País', un agent de mobilitat presenciava del que passava , igual que diversos policials municipals que no li van donar importància a les trucades perquè "coneixien el que estava passant".