Quantcast

El Camp Nou fregarà els 100.000 espectadors

La mort de Johan Cruyff una setmana abans del FCBarcelona Reial Madrid ha impulsat l'expectació del clàssic al Camp Nou q ue registrarà un dels plens històrics amb motiu de la visita de l'etern rival.

Abans del partit, els aficionats confeccionaran un mural amb la llegenda "Gràcies Johan", en memòria de qui va ser jugador i entrenador del Barça . En els seients es repartiran 90.000 cartolina es que enarbolarán els socis i seguidors blaugrana.

En el minut 14 el públic ovacionarà t ambé l'astre holandès recordant el número que li fes famós en l'univers futbolístic.

en l'estrictament esportiu, Luis Enrique s'ha mostrat convençut que, en el cas de vèncer, ja només quedaria un rival en la lluita per e l títol. El conjunt merengue s'allunyaria a 13 punts de distància quedant 21 punts en joc. Per al tècnic asturià si es donés aquest resultat només l'At de Madrid podria plantar cara als blaugranes.

De fet, el FC Barcelona té prou amb guanyar cinc dels vuit partits que li resten al campionat per proclamar-se campió de lliga. S on 9 dels punts que el separen del segon classificat.

El FCBarcelona presentarà el seu alineació de gala amb Bravo a la porteria, Alves i Alba en els laterals i < / strong> Mascherano i Piqué a l'eix de la defensa.

al centre del camp, Rakitic, Iniesta i Busquets han pogut descansar dues setmanes i s'han recuperat de les molèsties musculars que acusaven.

Neymar, Messi i Suárez completaran el trident ofensiv o. El llarg viatge de retorn dels jugadors sud-americà s és la gran preocupació de l'staff tècnic. Moltes hores de vol, cansament, i poques sessions de preparació per preparar aquest partit.

A més, el Barça ha de mirar pel retrovisor a la calada ndario. En 72 hores després d'aquesta trobada rebrà el At.de Madrid en un altre duríssim partit, aquest corresponent a l'anada dels quarts de final de la Champions.

Si bé ha perdut al tercer central , Mathie o, Luis Enrique pot comp r amb dos centrals més que són internacionals per donar relleu als titulars.

Bartra i Vermaelen es perfilen com dema mbios de luxe que han de demostrar sobre la gespa que la temporada que ve es pot comptar amb ells.

Les mesures de seguretat al coliseu blaugrana seran extremes perquè Catalunya està en alerta 4 per la amenaça terrorista.