Quantcast

Es revela el veritable motiu de la mort de Paul Walker

La mort de Paul Walker va commocionar el món del cinema al novembre de 2013. Dos anys després, les investigacions són encara contradictòries. Què va passar realment? La família de l'actor sempre ha defensat que el Porsche Carrera en el qual viatjava el nord-americà tenia defectes de disseny i mesures de seguretat , una cosa que la empresa va desmentir i va culpabilitzar al propi mort de l'accident.

El portal nord-americà 'All Extreme' ha conversat amb una font de l'Oficina del Sheriff de Los Angeles, la qual maneja diverses informacions que podrien canviar el curs dels esdeveniments. Diversos vídeos en possessió dels agents policials apunten que Paul Walker circulava entre 130 i 150 km / h en una zona urbana o que fins i tot va poder formar part d'una carrera urbana .

No obstant això, després d'analitzar les imatges, l'Oficina del Sheriff de la ciutat nord-americana aclareix amb total certesa que el Porsche Carreta GT portava uns pneumàtics Michelin que eren de l'any 2004 , és a dir, data en la qual Walker va comprar el cotxe al concessionari. No els hi havia ni una sola vegada des d'aquesta data.

La informació de 'All Extreme Vehicles' assenyala que les rodes estaven molt desgastades amb l'ús (no han de superar els tres anys en cap cas) i el pas dels anys , cosa que va provocar que no aguantessin el gir d'una corba a la velocitat esmentada anteriorment i haguessin rebentat, el que va provocar el xoc de Walker contra un fanal i un arbre.