Quantcast

Yurena, fitxatge sorpresa de 'Supervivientes'

Yurena podria ser un dels fitxatges 'bomba' que té preparats Telecinco per a la propera edició de 'Supervivientes' . Segons apunta 'La Vanguardia', el nom de la cantant serà un dels dos que es desvetllin en les pròximes hores a 'Sálvame Deluxe'. En teoria, tot sembla apuntar a que l'altre serà el de Víctor Sandoval.

Yurena, més conegut per tots com Tamara, ha donat a entendre en les xarxes socials que divendres havia de ser "un gran dia "per a ella. "Gran i important", escrivia al seu compte de Twitter.

En les últimes dates, la peculiar intèrpret ha estat preparant física i mentalment per concursar a Hondures , lloc on se celebra el reality. Per a això, ha estat donant classes de natació amb un entrenador personal en unes piscines del centre de Madrid.

A més, Yurena també ha deixat caure la seva participació a 'Supervivientes' amb preguntes als seus seguidors a les que els demanava consell sobre el maquillatge més resistent a l'aigua que coneguessin.

A l'illa, la cantant, a la qual no sabrem si anirà a defensar plató seva mare, la polifacètica Margarida Seisdedos, haurà de conviure (i discutir, al mateix temps) amb Mila Ximénez, Maite Galdeano, Suso o François Gallardo, entre d'altres. ¿I Belén Esteban? De moment, aquesta és una incògnita que està encara per desvetllar …